Nejste přihlášen/a.
Dneska budu mít k večeři tohle. Jsou to "amarouny" ?
Částečně jste to trefil. Je to zmrazená čočka, ale není ani vyschlá, ani blivajz (i když to v tomhle stavu k zakousnutí skutečně moc neláká ). Po přirozeném rozmrznutí a doplnění vajíčkem a kusem uzeniny naprosto v pohodě .
Já tedy čočku mám rád , dokonce to před několika lety dospělo do bodu kdy moje -čočka je fuj-potajnu ochutnala a od té doby ji tak baští. Ale zamrazit co se nesní? to mne ještě nenapadlo, u řezníka uzené žebra, uvařím, do vývaru pak přidám obrané maso ze žeber, přidám překrojené kysané zelí a onu čočku a syn-vyložený masožrout- si na ní také pochutná!
Dobrý den, že by to byla ztuhlá černá, kroupová polévka, tzv. prdelačka? Nebo černý prejt? Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.