Zdravím, nejdu jsme s dotazem spíš tak se poptat, kolik cukru dávate do kvasu když děláte slivovici nebo cokoliv jiného. Obecně v mojem okolí koluje jedna strana, která je za to že max 4KG cukru a druhá strana která dává i 10KG cukru. Často slychavam že čím víc cukru, tim víc pak bude slivovice hořká a ostrá. Tak by mě zajimalo jak to vidíte vy?
Ideální je nepřidávat žádný. Na druhou stranu kvas jde udělat i jen z cukru. Ale pokud chcete kvalitu, používejte takové ovoce, které má dostatek vlastního cukru. Cukrem to rozhodně nevylepšíte, ten se přidává v nouzi, když je mizerný ovoce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.