Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kolik Cukru dávate do kvasu?

Od: pavel6 odpovědí: 2 změna:
Zdravím, nejdu jsme s dotazem spíš tak se poptat, kolik cukru dávate do kvasu když děláte slivovici nebo cokoliv jiného.
Obecně v mojem okolí koluje jedna strana, která je za to že max 4KG cukru a druhá strana která dává i 10KG cukru. Často slychavam že čím víc cukru, tim víc pak bude slivovice hořká a ostrá. Tak by mě zajimalo jak to vidíte vy?

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x
Můj táta nikdy nepřidával cukr. Pokud nemáte dobře vyzrálé ovoce tak nikdy dobrou slivovici nebudete mít.

 

makk

2x

Ideální je nepřidávat žádný. Na druhou stranu kvas jde udělat i jen z cukru. Ale pokud chcete kvalitu, používejte takové ovoce, které má dostatek vlastního cukru. Cukrem to rozhodně nevylepšíte, ten se přidává v nouzi, když je mizerný ovoce.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]