Nejste přihlášen/a.
Téměř na každé lahvi ginu je text "Dry Gin". Suché víno si představit umím, ale v čem spočívá "suchost" ginu?
magdone stačí zadat do vyhledavačů a třeba : London Dry gin – do klasických koktejlů Základní britský styl těch nejsušších ginů. Aby byl gin London Dry, musí být destilace posledním krokem výroby, po kterém následuje už jen ředění vodou. Tento typ má také nejnižší obsah cukru na litr, proto je nejsušší.
To nedává vůbec smysl a hned ze dvou důvodů, pokud po posledním kroku výroby následuje další (ředění) to to není krok poslední ale předposlední, a pokud někam přidáme vodu tak to není suché, suchost je už z podstaty slova absence vody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.