Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Rád bych se zeptal lidí co už někde pracovali na stánkovém vánočním trhu v nějakém menším měste typu Přerov nebo větším měste typu Ostrava. Vememe v úvahu že jeden svařák je 0,2dcl. Kolik se tak průměrně prodá kusů na středně lukrativním místě. Stačí plus mínus.
Děkuji
To ti asi nikdo z oboru neřekne, protože pro ně mužeš být konkurence. Zvedni pozadí, postav se před nějaký stánek na jiných trzích. Teď budou Svatomartinské, a zapisuj si počet lidí například za 2 hodiny ve špičce a mimo špičku. Podle toho udělej odhad. Překvapuje mě jak lidí zlenivěli a čekají že na každou otázku najdou odpověd na internetu a pak budou jen kasírovat penize. Bez toho aby se o zájem svého podnikání hlouběji zajímali a vynaložili vetší úsilí.
Jenom poznámka: "obal"prodává: moselwine.cz/...
i správný Hrnec: gastrokuchyn.cz/...
Je dobré, když zákazník vidí takový ten plný horký hrnec, ještě tam chybí navrchu jablečné kousky, které se dávají s vínem. Na vánočních trzích jsou obvyklé dost patoky, čemuž se znalý občan spíše vyhne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.