Nejste přihlášen/a.
Chleba z velkých pekáren-ví někdo,z čeho je vůbec vyráběnýKdo by mohl popsat,co se ve velkých pekárnách všechno dává do chleba?Nedávno bylo v televizi,že je tam tolik chemickýho svinstva,až to zaráží.Plno syntetiky.To samé malopekaři,živnostníci-mizerové,kteří většinou barví těsto na rohlíky a housky a pak to vydávají za tmavé pečivo.
ve velkopekárnách skoro není možnost dát do chleba jiné přísady,než certifikované.Pokud by chtěli fixlovat,museli by změnit i programy,které řídí automatický provoz.A to se mi zdá logicky nemožné,nehledě na to,že by byla pozměněna receptura ohromného množství chleba,na což by se zákonitě přišlo.A ta pokuta by se nakonec určitě nevyplatila.Ten starý chleba se také může přidávat,ale je to jen chleba z vlastní výroby,který má už nevyhovující datování,Nemohou použít chleba z prodejen.
JABRAKA
že se nikdo neozve,co u toho je.To by bylo,syntetika na kynutí,syntetika pro lepší chut,syntetika na zrychlení kynutí,syntetika na trvanlivost.A co ti šmejdi,co barví rohlíky barvivem a hloupí lidi jim to žerou?Pravé pečivo z celozrné mouky je spíše šedé a husté než tmavé!Ne ty nakypřené hořké,tmavé oblbovačky od podvádějících pekařů!Řeknou,že to je celozrné pečivo a při tom je to obyčejná obarvená mouka.Bylo by zajímé je dát k soudu za klamání zákazníka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.