Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci si udělat (opět) burčák. Koupil jsem si nyní moštoměr (viz. obrázek je to varianta 10-30°
Dočetl jsem se, že cukernatost moštu by měla být cca 21°, ale jak sakra s tím moštoměrem mám pracovat? Žádný návod jsem k tomu nedostal a ani žádné video jsem nenašel. Na dně je rtut, tak nechápu, jak to může měřit poměr cukrů. Zkoušel jsem to dát do skleničky se sladkou vodou a nijak se to nehejbe. Nevíte někdo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.