Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový dotaz, spíš asi pro někoho kdo v "mekáči" pracuje, nastoupil jsem tam nově na brigádu a měl jsem první směnu, začínal jsem na assemblerovi (obkládání všech "sendvičů") kde mi vše vysvětlili, ale za první směnu si toho moc nezapamatuji a dost se mi to ještě plete, proto jsem se chtěl zeptat, jestli se někde dá najít přesný postup každého burgeru i kolik tam přijde omáček a tak, jelikož tam jsem nový, tak nemám ještě vlastně skoro nikam přístup a rád bych se to takhle sám naučil, abych si pak v té práci byl jistější.
Díky za odpověď.
Recepty a postupy jsou, ale chtělo to si zapisovat konkrétní výklad, i teď se snažte odkoukané zapsat, neuděláte chybu. A nestyďte se ptát, pořát.
Např:
Na horní díl bulky dáme lžičku hořčice, lžičku sladkého kečupu, kolečka cibule, plátky rajčat, 2 lžíce ledového salátu, plátek sýra, plátek masa přímo z plotny a uzavřeme spodním dílem bulky. Hamburger pořád máme "vzhůru nohama", zabalíme jej do alobalu, nebo voskového papíru a když je zabalený, tak jej otočíme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.