Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje vám červené tlačítko DVB T2?

Od: patronka* odpovědí: 17 změna:

Radovala jsem se ve středu jak úspěšně se mi povedl přechod na DVB T2, bylo to ale předčasné. Že jsem si seřadila oblíbené stanice a vydrželo mi to jeden den (už je to zas zpřeházené), to by mi zas tak nevadilo, ale nefunguje hbbTV - červené tlačítko a to na žádné stanici. Nemám to s kým srovnat, zajímá mne i jestli aspoň funguje tam, kde je ještě původní vysílání DVB T. S-t-box mám správný - Zircon Air - při zkoušce bylo všechno OK. Jak je to u vás? Díky Patronka

doplněno 15.01.20 13:02:

Zdravím a děkuji za snahu i když většina odpovědí byla o něčem jiném, než byl dotaz. Teď už je to jedno, řešení jsem nakonec našla sama. Stačilo jen s-t-b RESTARTOVAT, t.j. odpojit od zdroje a hle - tlačítko se objevilo. Pěkný den přeje Patronka

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

3x

To seřazení stanic jste si asi neuložila, protože máme i jeden levný STB za cca 500Kč, který jsem po cca půlroce nečinnosti zapojil do televize na chatě a pamatuje si vše dokonale.

Ale k červenému tlačítku - tuto fci nemají zdaleka všechny STB, jen některé

televizniweb.cz/...

a krom toho je samozřejmě nutné připojit STB k internetu, jinak červené tlačítko prostě nemůže fungovat

patronka*

Zdravím Promone, nemáte dneska nějak horší náladu? Mám Smart TV a set-top box Zircon Air, který podporuje hbbTV, připojení k internetu kabelem LAN. Napsala jsem, že ve zkušebním provozu bylo všechno OK, to znamená, že když jsem s-t-b v listopadu koupila, na červené tlačítko reagoval normálně. Ptám se proto, že možná pro začátek signál hbbTV vůbec nevysílají a já se nemám v reálu koho zeptat. Uložení neřeším, jak jsem zmínila... Hezký den. Patronka

2x

Třeba vám pomůže tohle povídání, hovoří se tam o tom, že HbbTv tomto přístroji má pomalý náběh.

patronka*

Pozorně jsem to přečetla pro jistotu i uložila do záložek, ale stejně jsem odpověď nenašla. Pomalé nabíhání bylo na Primě i dřív, ale objevila se info, že nahrává. Teď jsem opět vyzkoušela úplně všechny stanice a ani neškrtne. Zkusila jsem i kabel LAN zapojit až po spuštění a taky nic. Zatím tu ale nebyla žádná odpověď, že by to někomu fungovalo, asi je to méně rozšířené, než jsem předpokládala. Budu trpělivá. Děkuji

1x

Tuhle jsem zkoušel-spolehlivě funguje-umí jak zapnout tak i vypnout telku

JJ. Též ho mám a funguje. Je to nejchytřejší tlačítko na celém ovladači. Jedním stiskem řeší, co se týká televize, naprosto všechno.

dolga*

0x

Nevím, jestli si to myslím správně, jsem technický antitalent, ale je mi podezřelá jedna věc. U televize, kde mám setobox, tak když jí vypnu štávu, tedy elektřinu, tak zhasne televize, setobox a všechno, co jsem si nastavila je po zapnutí zpřeházené. U druhé televize také vypínám elektřinu do zásuvky, pak zapnu televizi a mám všechno tak, jak jsem to nastavila. Takže jsem v tom začala vidět nějakou souviskot. Druhá televize setobox nepotřebuje, má už v sobě kodek 265.

doplněno 11.01.20 22:49:

http://vool.cz/hde5h

Dívala jsem se ted, co vůbec je to červené tlačítko a vypadá to dost náročně...tak jsem sama zvědavá, jestli tu někdo bude vědět fungující radu.

Není to nic náročného, jde o to, že ,,červené tlačítka´´ Vám zpřístupní na televizi internetové služby - je to mj přístup k archivům vysílání ( když, probůh, nestihnu jeden, samozřejmě zcela zásadní díl Ulice ) ale jsou tam i různé jiné služby.

Prohlédla jsem televizor vpředu i vzadu, pak jsem prohledala celý byt a žádné červené tlačítko jsem nikde nenašla.

@maky a co kouknout na dálkový ovládač od tv

juraja, je tam. Je nadepsáno TTX/MIX možná to je ono.

Na televiizi bych jej nehledal

@maky červené tlačítko, je v řadě vedle zeleného,žlutého a modrého.

Ono taky záleží jestli vaše tv nebo stb, červené tlačítko (Hbbtv) podporují.

Tak prozraďte název vaší tv nebo set-top-boxu a pohnem se dále

juraja, děkuji. Setobox má název Maxxo HD DVB - T2

Zdravím @maky, tak vás musím sklamat, podle chytrých stránek, tento STB nemá podporu Hbbtv(červené tlačítko) tudíž vám nepůjde.
Jedině po připojení k internetu, vám pojede IPTV - počasí,youtube att...

juraja, tak moc děkuji, ted mám alespon jasno.

0x

@patronka: Aby vám vydržely kanály seřazené, je třeba mít v menu settopboxu vypnutou volbu LCN (Logical Channel Number). Pokud je váš STB touto možností vybaven.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB T2

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]