Nejste přihlášen/a.
Radovala jsem se ve středu jak úspěšně se mi povedl přechod na DVB T2, bylo to ale předčasné. Že jsem si seřadila oblíbené stanice a vydrželo mi to jeden den (už je to zas zpřeházené), to by mi zas tak nevadilo, ale nefunguje hbbTV - červené tlačítko a to na žádné stanici. Nemám to s kým srovnat, zajímá mne i jestli aspoň funguje tam, kde je ještě původní vysílání DVB T. S-t-box mám správný - Zircon Air - při zkoušce bylo všechno OK. Jak je to u vás? Díky Patronka
Zdravím a děkuji za snahu i když většina odpovědí byla o něčem jiném, než byl dotaz. Teď už je to jedno, řešení jsem nakonec našla sama. Stačilo jen s-t-b RESTARTOVAT, t.j. odpojit od zdroje a hle - tlačítko se objevilo. Pěkný den přeje Patronka
To seřazení stanic jste si asi neuložila, protože máme i jeden levný STB za cca 500Kč, který jsem po cca půlroce nečinnosti zapojil do televize na chatě a pamatuje si vše dokonale.
Ale k červenému tlačítku - tuto fci nemají zdaleka všechny STB, jen některé
a krom toho je samozřejmě nutné připojit STB k internetu, jinak červené tlačítko prostě nemůže fungovat
Zdravím Promone, nemáte dneska nějak horší náladu? Mám Smart TV a set-top box Zircon Air, který podporuje hbbTV, připojení k internetu kabelem LAN. Napsala jsem, že ve zkušebním provozu bylo všechno OK, to znamená, že když jsem s-t-b v listopadu koupila, na červené tlačítko reagoval normálně. Ptám se proto, že možná pro začátek signál hbbTV vůbec nevysílají a já se nemám v reálu koho zeptat. Uložení neřeším, jak jsem zmínila... Hezký den. Patronka
Pozorně jsem to přečetla pro jistotu i uložila do záložek, ale stejně jsem odpověď nenašla. Pomalé nabíhání bylo na Primě i dřív, ale objevila se info, že nahrává. Teď jsem opět vyzkoušela úplně všechny stanice a ani neškrtne. Zkusila jsem i kabel LAN zapojit až po spuštění a taky nic. Zatím tu ale nebyla žádná odpověď, že by to někomu fungovalo, asi je to méně rozšířené, než jsem předpokládala. Budu trpělivá. Děkuji
Nevím, jestli si to myslím správně, jsem technický antitalent, ale je mi podezřelá jedna věc. U televize, kde mám setobox, tak když jí vypnu štávu, tedy elektřinu, tak zhasne televize, setobox a všechno, co jsem si nastavila je po zapnutí zpřeházené. U druhé televize také vypínám elektřinu do zásuvky, pak zapnu televizi a mám všechno tak, jak jsem to nastavila. Takže jsem v tom začala vidět nějakou souviskot. Druhá televize setobox nepotřebuje, má už v sobě kodek 265.
Dívala jsem se ted, co vůbec je to červené tlačítko a vypadá to dost náročně...tak jsem sama zvědavá, jestli tu někdo bude vědět fungující radu.
Není to nic náročného, jde o to, že ,,červené tlačítka´´ Vám zpřístupní na televizi internetové služby - je to mj přístup k archivům vysílání ( když, probůh, nestihnu jeden, samozřejmě zcela zásadní díl Ulice ) ale jsou tam i různé jiné služby.
Prohlédla jsem televizor vpředu i vzadu, pak jsem prohledala celý byt a žádné červené tlačítko jsem nikde nenašla.
@maky červené tlačítko, je v řadě vedle zeleného,žlutého a modrého.
Ono taky záleží jestli vaše tv nebo stb, červené tlačítko (Hbbtv) podporují.
Tak prozraďte název vaší tv nebo set-top-boxu a pohnem se dále
Zdravím @maky, tak vás musím sklamat, podle chytrých stránek, tento STB nemá podporu Hbbtv(červené tlačítko) tudíž vám nepůjde.
Jedině po připojení k internetu, vám pojede IPTV - počasí,youtube att...
@patronka: Aby vám vydržely kanály seřazené, je třeba mít v menu settopboxu vypnutou volbu LCN (Logical Channel Number). Pokud je váš STB touto možností vybaven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.