Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosíme o zkušenost, zda používáte při vaření vyrůstající klíčky z cibule, nebo je lépe je v přípravě cibule odstranit?
Děkuji za rady.
Jsou různé názory na používání zelených klíčků ze staré cibule, česneku. Vyzkoušejte si nakrájet samostatně jen zelené klíčky s cibule a ochutnejte. Pak si kupte čerstvou cibulku se zelenou natí a nat nakrájejte a ochutnejte. Nat s čerstvé cibulky je krásně voňavá a aromatická. Jakmile cibule začne růst, zelené výhonky, tak ji likviduji. Cibulka přestává plnit svojí funkci, nedává jídlu, vůni a chut.
Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.