Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Cibulové klíčky

Od: cibule odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosíme o zkušenost, zda používáte při vaření vyrůstající klíčky z cibule, nebo je lépe je v přípravě cibule odstranit?

Děkuji za rady.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

jabraka*

0x

Vždyt se,milá cibule,běžně používají mladé cibulky i se zeleným.

JABRAKA

 


0x

Jsou různé názory na používání zelených klíčků ze staré cibule, česneku. Vyzkoušejte si nakrájet samostatně jen zelené klíčky s cibule a ochutnejte. Pak si kupte čerstvou cibulku se zelenou natí a nat nakrájejte a ochutnejte. Nat s čerstvé cibulky je krásně voňavá a aromatická. Jakmile cibule začne růst, zelené výhonky, tak ji likviduji. Cibulka přestává plnit svojí funkci, nedává jídlu, vůni a chut.

Jen můj názor.

 

hop®

0x

Klíčky z cibule se u mne vaření většinou nedočkají, oříznu je a sním tak jak jsou!

 


0x

Cibule a zelené cibulové výhonky na chlebu s máslem nebo se sádlem - mňam! Navíc je to velmi zdravé (to sádlo možná méně ) a zejména v této době, na konci zimy, nahradí pažitku.

Plus do polévky, prostě všude, kde se hodí něco čerstvého zeleného.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]