Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat na jednu otázku. Je v Čechách povoleno jíst morčecí maso? Děkuji za odpověď.
Já bych ty chudinky nejedla, i když jsem v cestopisném pořadu v televizi viděla, jaká je to lahůdka kdesi v Indii. Na trzích je měli vyrovnané na platech, do červena upečené. I když to jsou hlodavci, stejně, jako třeba králík, jedovaté to tedy být nemůže, ale snězte mazlíčka!
Asi 2 x v životě jsem pekla holoubata s nádivkou. Kamarádka měla manžela holubáře a když vyřazoval, co si nenechá na závody, pokaždé mi dala. Bylo to velice chutné, ale co se týče masa, byla to jen samá kostička. Tak nějak "masité" si představuji morče. Proto, děkuji, nechci.
Sousedka jednou nadávala u krámu, že tomu svému troubovi řekla, aby koupil kuřecí mražená játra a ten vůl jí přinesl z morčat. Tak to vyhodila. Ptali jsme se, jak na to přišla. Prý snadno. Na pytlíku bylo totiž napsáno: MORČACIA PEČEŇ! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.