Nejste přihlášen/a.
Jaká je nyní čekací doba po objednání jídla v restauraci ale i všeobecně v jiných lepších podnicích. Pokud vím, dříve (před 1989) to bylo nějakých 20-30 minut, dnes ale kolikrát čekám i téměř hodinu.
asi si vybíráte špatně, páč já včera byl v Praze. Náhodně jsem si vybral udobraka.wz.cz/... páč jsem chtěl u hlavní silnice.
Dostavil jsem se nezván neobjednán v 21 hodin po Mrazíkovi. Požádali jsem o večeři, servírka nás upozornila, že od zítra zavírají na měsíc a mají omezený výběr. Vybrali jsem si: vepřovou panenku, kuřecí kapsu, řízek, bramboráčkay a další...
Byl jsem obsloužen za 20 minut a jídlo opravdu skvělé, moc jsem si pochutnal a porce, hned jsem povídal manželce, že takové porce masa nedostanu ani doma.
Vybral jsem dobře.
Na závěr, je třeba sdělit jaké jídlo si objednáte. (pracnost)
No,Milane,klikl jsem na uvedený odkaz a můžu říct,že čekat od července na kus žvance by mne nebavilo.
doplněno 19.12.10 19:37:doplněno 19.12.10 19:40:Toto je ten správný odkaz: udobraka.wz.cz/...
Nic ve zlém,ale když jsem kliknul v odkazu na denní nabídku,objevilo se datum 16 července a tak si myslím,že ten odkaz je neaktuální k dnešnímu dni,
Podle toho, co si objednáte. Hotové jídlo byste měla dostat prakticky hned - v kuchyni vám ho jen naloží na talíř. U jídel na objednávku musíte počítat s nějakou dobou přípravy, cca 20-30minut a hodně restaurací to má uvedeno na jídelníčku . Obě doby ovlivňuje celková obsazenost restaurace a jaký mají zrovna v kuchyni "šrumec". Hodina je moc, změnte restauraci, ovšem závazná norma na to není. Pokud máte společnost, bývá zvykem obsluhovat celý stůl najednou.
Zde mají např. čekací dobu uvedenou na internetových stránkách:
E-mail: info@hoteleden.cz
Skype: Hotel Eden Liberec
Tel./fax: +420 485 108 477
Čekací doba na jídlo od objednávky je minimálně 35 minut. Za poloviční porci jídla účtujeme 70% z plné ceny jídla. Ceny jsou uvedeny v českých korunách. Uvedené ceny jsou smluvní.
Ale zaráží mne tam to slovíčko "minimálně". Já si myslím, že jak dlouho čekáte na objednané jídlo, ale i třeba potom na placení - vypovídá o kvalitě služeb podniku. Pokud si objednáte nějakou náročnou minutku, měl by vás obsluhující číšník na čekací dobu upozornit. A je potom na vás, zda v klidu počkáte a nebo třeba raději změníte objednávku. Ale podle mého by čekací doba na hotovku neměla při běžném provozu přesáhnout zhruba čtvrthodinku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.