Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pečení kachny v pečicím sáčku

Původní název otázky: Pečení kachny v pečim sáčku

Od: begi25® odpovědí: 1 změna:

Zdravím dami i pány.Moje otazka zné jestli de upecz kachnu v pečicim sáčku.Je to možné?Vím že kuřatko je možné.Tak sem si myslel že když to udělám tak kačena se bude dusit ve vlastní štáve.Na konec pečení netuším jak dlouho,bych sáček otevřel aby kačena byla do zlatova.Pokud to jde,velmi prosim jak nato..

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

bramburka

4x

Urcite to jde, nekde jsem videla recept. Ale nevidim duvod, proc nepouzit pekac s vikem? Tam je potom moznost kachnu podlit a je to mnohem praktictejsi. Pokud nemate pekac s vikem, muzete pouzit alobal.
Vysledek bude stejny.
Dobrou chut!

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]