Nejste přihlášen/a.
Jenom 3 dny prošlé . Tak je uvařte,snězte a jestli budou špatné,tak je vyhodí tělo samo,ale o tom pochybuji.Co se asi tak zkazí na troše mouky splácané v ,,hovínka,,.V nejhorším si dáte trochu černého uhlí.Jestli je ale skladujete v tomto nádherném a krásném počasí venku za oknem,tak je raději vyhoďte.
Kdyby byly prošlé 3 měsíce až roky, možná bych je vyhodil (podle vzledu a "vůně"). 3 dny nehrají žádnou roli.
gumidek - Ještě jsem nepotkal těstoviny (suché, syrové) které by se zkazily suchým horkem.
To je bramborové těsto chlazené. Při přepravě to několikrtá projde různou lednicí (fabrika sklad, auto, prodejna,lednice doma). Během přendávání to několikrát zteplá.
gumidek - Tak beru z5. Myslel jsem, že jsou to klasické usušené těstoviny, jako třeba polévkové nudle . Tohle asi opravdu tak dlouho nevydrží. Nicméně si myslím, že při rozumném skladování se tomu za 3 dny po termínu nemá co stát.
Oni usušené jsou, ale je to brambor a škrob. Měl bych obavu. 3 dny je asi nic, ale nestojí to majlant a potravina se dá zkazit i před datumem spotřeby právě špatným skaldováním nebo přepravou.
Stejně jako když si ve vedrech někdo nedává tatarku, protože se rychle kazí a mnohdy některé hospody mají pytlíčky tatarek někde u příborů na baru pro servis pár desítek minut mimo lednici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.