Nejste přihlášen/a.
Tahle teorie je naprosto zcestná. Tělo, mozek, jakmile pozná hlad, příště udělá všechno pro to, aby si udělalo zásoby. Co nespotřebuje, nepošle ve velkém kvantu do wc, ale vybere vybere a uloží to, co zvládne a co nejméně, většinou jen vlákninu, vyloučí. A to, co neodešle ven, uloží ve formě tuku. Proto se má zdravě jíst tak, aby člověk nikdy neměl hlad a trávení fungovalo jako průtokové odpadové trubky. Nejíst nárazově a hodně, ale pestře a průběžně dříve, než mozek nahlásí hlad.
Takhle nemůžete uvažovat. To je mnohem složitější a ještě individuální, každý máme jiné spalování / též vliv štítné žlázy/. Ženy, muži, různé těles.váhy, i za jaké okolní teploty... Co je jisté, že spalování tuků při pohybu, při sportu začne po 45 minutách námahy. Pak taky po sacharidech, že nastane dříve hlad /dříve klesne hladina krevního cukru/, než po konzumaci bílkovin.
Tohle je taky Váš nesmysl, že nápoje jen protečou žaludkem. Jenže ony se vsáknou v celém trávicím traktu a játra si z krve vyberou z toho svoje a zmetabolizují to, a ledviny odfiltrují minerály a část vrátí do krve k orgánům...
pálit tuky začněš když ti dojdou sacharidy nebo je tvoje tělo neumí zpracovat a jelikož sacharidy jsou ve všem jen tak z ničeho nic se do toho pálení tuků nedostaneš pokud nebojedeš nějakou specielní dietu , která má zase svoje jiný rizika , takže z těch tvých případů logicky nejvíc sacharidů je v těstoviny se smetanou pak pivo a mrkev , samozřejmně záleží i na velikosti porce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.