Nejste přihlášen/a.
Nejlíp je se projít. Často je za tím mlsání sladkého v kombinaci s ovocem, pojídání všeho možného v krátkém časovém úseku, kdy se do natráveného pošle další a v žaludku pak vznikne kvasící směs...Chce to už na noc nejíst a pak jíst s většími odstupy. Možná živočišné uhlí, mátový čaj,...
Dodržujte tříhodinové odstupy mezi jídly, nepijte při jídle ani těsně po, tak akorát ředíte trávicí štávy prodloužíte trávení. Naučte se pít neslazené nápoje a v době mezi jídly.. Vyhýbejte se jídlům, která Vám evidentně nesedí. Těžká, ostrá, z několika druhů bílkovin, ale hlavně průmyslově vyráběná s Éčky. Konzervant se chová jako konzervant i ve střevě. Tak brání rozkladu potraviny, aby byla schopná vstřebání. U problémů s trávením / průjem, zácpa, nadýmání, křeče.../ pomáhají k rovnováze střevní mikroflory probiotika. Buď v kapslích z lékárny, nebo jako kefír, živý bílý jogurt, kyselé zelí bez úprav,, kvašená zelenina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.