Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Vedení bufetu - co je potřeba

Od: uzuz* odpovědí: 2 změna:

CHCI SI OTEVŘÍT MALÝ BUFET ALE NAPOSLEDY JSEM PRODÁVALA V PRAMENU PŘED TŘICETI LÉTY,TAKŽE JSEM OPRAVDU JEN PRODÁVALA A O NIC SE " NESTARALA ",ALE TED JE VŠE JINAK.JE MI JASNÉ ŽE BUDU NAKUPOVAT PRODÁVAT,MÁM I UČETNÍ ,ALE NEVÍM ZDA MI STAČÍ JEN RÁNO NAPSAT LIMIT A PO ZAVŘENÍ SPOČÍTAT TRŽBU,NEBO KAŽDOU POLOŽKU PSÁT(NEMÁM POKLADNU).JESTLI MÁ NĚKDO ZKUŠENOSTI S MALÝM BUFETEM BUDU VDĚČNÁ ZA KAŽDOU RADU I POUČENÍ.

DÍK ZUZKA

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

kytka*

0x

Zatím si můžete pročíst toto ipodnikatel.cz/...

 

malvinka*

0x

Prosím uzuz přepněte si tlačítko na klávesnici Caps Lock až budete příště psát.

doplněno 30.04.10 22:47:

Seznam kritických bodů musí být viditelně vyvěšen na provozovně. Chodí kontroly Z potravinářské inspekce a hygieny.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]