Nejste přihlášen/a.
Ahoj, každá nevěsta by měla být dobrou kuchařkou : Čau bando sleduju vás už druhej den a jsem na tom jak ten Pavlovův pes, ale dva recepty, co tu nebyly.
první celkem známý, 2 litry červenýho, litr rumu, nějakej cukr a než začne vřít kostku másla. Říkávali jsme tomu Rampampule, neboli montérská whisky, následky snesitelný, účinek rychlej.
No a druhý, když jsme jezdili na vandry( bojovník: před 40 lety) a hospody bejvaly celkem normální, tlustý půllitry s uchem, tak se vzal půllitr, doprostřed stolu a nalilo se do něj vod každý kořalky kterou měl šenkýř v pultě velkej panák, zamíchalo se to kvedlačkou a pilo se kolem stolu. Bylo na tom zajímavý, že skoro v každý hospodě to bylo jiný. Říkali jsme tomu nevím proč Zabořák, nebo příhodnějc Vočipuč, ale pánové, to byla vývojka a ty následky
To jenom, abyste si nemysleli, že jsem nějakej vodpornej abstinent, ale už to bohužel taky není vono
Vypůjčeno z : knife.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.