Z našich zkušeností a cestování s českými cestovkami jsme postřehli,že dokonce šetří na klientech 4-5 hvězdičkové hotely v ultrainclusive. Maso grilované je na příděl a jen trochu Vám dají na talíř. Míchané alkoholické nápoje jsou s přeslazených slabých destilátů s umělými náhražkami ve formě prášků a obyčejných sirupů. Když si dáme např.Piňa Coladu ve městě v baru,tak má všechny ingredience co má mít a není v plastovém kelímku odfláknutá a navíc ozdobená pomerančem a brčkem, úplně o něčem jiném. To 5 hvezdičkové hotely na zájezdech u moře neumí udělat něco chutného a kvalitního v rámci programu ultra-allinclusive? Vždyt každý klient na léto zaplatí za zájezd moc peněz oproti mimo sezónu. Jak tomu máme rozumět?
Je třeba koukat na recenze hotelů předtím, než si to rezervujete. Já mám třeba teď, co se týče jídla, hodně dobrou zkušenost s hotelem v Turecku. Jídlo bylo neskutečné a ten výběr, nemělo to chybu. A to musím dodat, že jsem na jídlo hodně náročný. Každý hotel a země je v tomto jiná...
Asi jste kápli na blbej hotel. A taky jde o to kde jste. Já byla např. v Řecku na Krétě v 4* hotelu, kterej nesahal ani po kotníky 3* v Tunisku. Nebo třeba 5* ultra all in v Maroku třeba ve srovnání s Tureckem dost bída.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.