Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Čerstvý chlebový kvásek

Od: vladimirkukla odpovědí: 4 změna:

Lze v Praze sehnat čerstvý chlebový kvásek na Krkonošské kyselo?

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

pb®

3x

Proč se někam trmácet a kupovat to, když kvásek není nic jiného než žitná mouka a voda. Pár dní se to 2x denně "krmí", tedy přidává trochu muky a vody, mělo by to být v teple a bakterie udělají své. Kvásek se dá usušit a pak oživit kdykoliv je libo. Před 150 lety to měl každý doma, dnes z toho dělá každý vědu.

 

hahanaj*

0x

 


0x

Pekařství, Starostrašnická 58, Praha 10

Pekařství, Milady Horákové 5, Praha 7 (syrové těsto)

 


0x

Má ho hodně farmářů, kteří prodávají na trzích chléb, jinak já ho kupuji na trhu v Kobylisích

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]