Nejste přihlášen/a.
Cituji:
Největší množství vitaminu E se nacházení v pšeničných klíčcích, rostlinných olejích, ořechách, lněných, sezamových, tykvových či slunečnicových semenech, ovesných vločkách, celozrnných výrobcích, másle, játrech i vejcích. Denní dávku nalezneme např. ve 100 g celozrnných sušenek, 473 g čerstvě vařené kapusty či 46 g čerstvých lískových ořechů či sladkých mandlí. Při zpracování potravin dochází k snížení obsahu vitaminu E, do mnohých potravin (např. olejů) se proto uměle přidává.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.