Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nevíte, jak by se dalo smíchat vajíčko ještě ve skořápce, aby po uvaření bylo žluté? Jestli s ním stačí jen zakvrdlat, tak se omlouvám za hloupý dotaz.
Syrové vejce strčíš do nohavice starých punčocháčů. Z obou stran pevně zavážeš, držíš oběma rukama na obou koncích a pořádně to roztočíš. Když pak vejce uvaříš, je celé žluté. Chutná ovšem jako to klasické a myslím si, že to bílé jen se žlutým okem uprostřed je na ozdobu chlebíčků či obložených mís hezčí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.