Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak smíchat bílek a žloutek ve skořápce

Od: people* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

nevíte, jak by se dalo smíchat vajíčko ještě ve skořápce, aby po uvaření bylo žluté? Jestli s ním stačí jen zakvrdlat, tak se omlouvám za hloupý dotaz.

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


3x

Někde už tady takový dotaz proběhnul. Vajíčko se zamotalo do útěrky a útěrka se roztočila jako odstředivka. Žloutek se smíchal s bílkem.

people*
04.03.15 09:28

Děkuji

 

lidus*

0x

Vyráběla jsem s vnučkou duhová vejce, tuk na skořápku a injekční stříkačkou vybrat vnitřek, pak části obarvit a po částech vrátit do skořápky, dírku zalepit trochou sádry nebo vteřinovým lepidlem. Sice to bylo docela hezké ale vypadalo to nejedle.

people*

To je moc hezký nápad, děkuji =)

 


0x

Syrové vejce strčíš do nohavice starých punčocháčů. Z obou stran pevně zavážeš, držíš oběma rukama na obou koncích a pořádně to roztočíš. Když pak vejce uvaříš, je celé žluté. Chutná ovšem jako to klasické a myslím si, že to bílé jen se žlutým okem uprostřed je na ozdobu chlebíčků či obložených mís hezčí. Jaga.

people*
17.03.15 11:40

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]