Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Hospodské akce

Od: jelcoun* odpovědí: 7 změna:

Zdravím Vás,

mám zde trochu zvláštní otázku

pracuji v pohostinství a hledám inspiraci pro ruzné akce co by se mohli dělat v hospodě a nalákaly zákazníky, nemáte nějaké postřehy, zkušenosti co vás zaujaly nebo nápady? Samozřejmě dělám akce ale každý nápad se hodí

Díky za nápady

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

lidus*

2x

Vesnická hospoda akce mívala často a jen v tuto dobu se sešlo víc jak 10 štamgastů, pivařů. 1x za měsíc nějaká levná kapela, každý měsíc něco např. zabijačové, husí, králičí hody (můžete si i nakoupit), v létě každou sobotu grilování (musíte si dopředu objednat, maso nebo ryby). Akce nejlepší koláč, nejlepší slivovice a podobně. Pronájem sálu na smuteční kar a svatby. Majitel se snaží třetí rok, v týdnu meníčka a zdarma rozvoz po vesnici.(důchodci nad 70 let o 5 Kč levněji). Stejně reptá, že se hospoda na malé vesnici sotva uživí a že když chce dostat lidi na sobotní akci, musí jim dát aspoň jedno pivo grátis. My chalupáři akce vítáme ale starousedlíci na to moc nejsou. Záleží kde hospoda je, pak můžete pořádat třeba i sobotní, odpolední maškarádu pro děti a večer pro dospělé, soutěžní den šipky nebo třeba střelba ze vzduchovky na terč eventuelně i do kádě ryby a lovit, ke každé této akci vytvořit speciální menu, upéct speciální pečivo...

 

vlasatec*

2x
Bramborakove hody.

 

qqqqq

0x

trochu mimo téma: zákazník chodí do bordelu, do restauračního zařízení chodil vždycky host...

jaké akce máte na mysli? jako třeba večer v pyžamu?

zajixxx*

Já na hospodské akce moc nejsem, a pokud je hospoda dobrá tak si udrží spoustu zákazníků, kteří se tam rádi vrátí.

Nejdůležitější je mít dobré (a rychle natočené)pivo, pokud nemáte, žádná akce to nespraví.

martinaa*

To je fakt mimo, protože zákazníkem jsem jak v restauraci, tak třeba v obchodě -samozřejmě se někde dá použít slovo host, stejně jako slovo návštěvník...

 

hop®

0x
Hodne zalezi na tom, jake mate moznosti. Pokud mate vetsi prostor, tak obcas zabava s DJ nebo zivot muzikou. Pokud mate zarizenou kuchyn tak treba zabijackove hody nebo "tyden divociny". Nekde se uchytily treba tydenni ochutnavky ruznych piv z malych ceskych pivovaru.
Inspiraci bych hledal i u konkurence, mnoho restauracnich zarizeni o pravidelnych i narazovych akcich informuje na svem webu, staci sednout k compu a hledat!

 

mirek1*

0x

Nejvíc nalákáte lidi jen na to co má právě hospoda nabízet. Dobré jídlo a pivo. To když budete umět, to se tak rozkřikne, že nebudete mít nouzi o hosty. Také rychlou obsluhou, a úslužností. Co navíc měl můj otec nějaký hrací automat, ale asi jen 2 a kulečník v tom si sami hosté pořádali i turnaje. Jídlo bylo ale vynikající a levné dobré menu, nic neošidit. V době oběda bylo denně nabito, lidi čekali frontu, aby se mohli najíst a celá ulice a parkoviště, byly každý den přeplněné. Ostatní hospody strádaly, byly prázdné. Pivo bylo jako křen, pozor často vymývat trubky, správně vychladit a být vždy připraven posloužit a obsloužit hosta. Vaše heslo budiž host do domu Bůh do domu. Pak vás každý bude mít rád a penízky se jen posypou. Také měl malý parčík u hospody, vyvýšené podium, a malý parket na zahradě za hospodou. V neděli se tam hrálo a tancovalo.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]