Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už od mala mám po stranách popraskaný jazyk, když si dám třeba rajče, kečup, mandarinku nebo jablko atd.tak mě ty prasklinky začnou hrozně štípat a popraská to v tu chvíli ještě víc do hloubky, za nějakou dobu je to zas lepší. Dětská dr.mi tenkrát řekla že s tím nejde nic dělat, že to tak někdo prostě má. Jenže už nějakou dobu mám bílý povlak na jazyku(ne po celém),takové fleky, celkově prostě vypadá můj jazyk otřesně. Před chvíli jsem snědla jablko a samozřejmě mě to zase začlo štípat a cítíla jsem takové otupení najednou, koukla jsem se do zrcadla a před očima mi najednou začal otýkat jazyk a udělali se mi takové puchýře. Zkrátka čím dál tím víc horší to mám a není to nic příjemného, takže se obrátím asi opět na lékaře. Jen mě zajíma zda nemáte někdo s tímto zkušenosti či nevíte čím to může být?
Je to alergie. Takhle já reaguji na čersvý ananas. Kompot mi nevadí, ale čerstvý, který miluji, mi udělá bolest na stranách jazyka.
doplněno 12.10.12 11:27:Každopádně to chce konzultaci s alergologem. Co nejdříve, protože se může stát, po zkušenosti s jablky, že se budete dusit. Navíc, nestihnete to někomu říct a průšvih jako Brno!
Jak říkám jazyk mě popraská více do hloubky u více potravin nebo i různých kombinací potravin,třeba kečup,cibule,ovoc džusy,a ty puchýře na jazyku po jablku se mi udělaly poprvé
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.