Nejste přihlášen/a.
Má ocet dezinfekční účinky? Pokud ano, tak by okurkový salát z řádně oprané a oloupané okurky s octovým nálevem byl zcela bezpečný před E-coli, která způsobuje krvavý průjem.
E-coli a okurky nemají nic společného.Psali to v novinách,mluvili o tom v rádiu i televizi.Naše rodina baští okurky i jinou zeleninu a ovoce o 106 a vše je O.K. Oni ani nevědí,z čeho ty ,,krvavé průjmy,,vůbec jsou!
Řekla bych, že na tu E.Coli by mělo spíš platit po dobu 2-3 minut ohřát potravinu nad 70 stupňů. Nemyslím si totiž, že by ocet měl tak výrazné desinfekční účinky na bakterie.
Eulalie,
skutečně má dost výrazné,plísně a bakteriální usazeniny v chladničkách se likvidují nejlépe octem.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.