Nejste přihlášen/a.
Osobní zkušenosti nemám ani s jedním, ale osobně bych šla na cukrářku. Kuchařina, nakolik vím, je značně náročná na psychiku, na pracovištích bývá velmi napjatá atmosféra. A většina kuchařů, které znám, ze svého oboru odešla. Vařit pro rodinu, pro vlastní potřebu se můžeš naučit i tak (ano, něco úplně jiného je vařit např. pro celý hotel, ale zároveň je to opravdu nepříjemná a náročná práce), zatímco cukrářské technologie bývají poměrně složité a samostatně se tomu naučit může být těžší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.