Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Drobenka na koláčky z Hery?

Od: mija* odpovědí: 5 změna:

Už jste to někdo riskli drobenku z Hery,nevytvoří to na koláčcích po upečení jednolitý krunýř? Vždy dělám z másla ale mám momentálně v lednici jen Heru na pečení a do krámu se mi nechce.Díky za radu či zkušenost.

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


4x

S klidem ji dejte.Pokud není máslo,používám ji také.A do ní můžete přidat buďto kokos,nebo rozemleté oříšky,nebo můžete i skořici.Je to výborné,vyzkoušejte


doplněno 28.12.15 14:15: Rádo se stalo
lidus*

Wamp, ne každému to chutná, já to sním ale manžel plive, že je to tvrdé. Máslo, Hera, Dukát to je v pohodě ale bez oříšků a kokosu. Ale chce to vyzkoušet, jednomu to chutná a dalšímu ne.

mija*

Děkují moc za zkušenost a radu.

To je výborný nápad-zkusím to, ale třeba ten kokos ten je do mouky nebo kokos-Hera-cukr bez mouky?Zdravím!

 


3x

No, tak při té bídě, že doma není máslo a je jenom Hera, tak bych to to také riskla, ale s tím předpokladem, že to holt nebude jako obvykle... Mimochodem kokos přidávám také a to i do máslové drobenky. I ořechy jsem jednou zkusila, ale kokos je lepší. Nic jednolitého se konat nebude, jen to nebude správně vonět - a chutnat. Ale jsou i tací, kteří to vůbec nepoznají...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]