Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak na jedlé kaštany

Od: lucie* odpovědí: 4 změna:

Jíte někdo jedlé kaštany?jak se to vlasně jía popřípadě jak je připravit?

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


3x

Mamka je nedávno dělala. Kaštany z jedné strany nařízla do kříže (jeden řez asi 2 cm) a dala na 15 minut do trouby jen tak na pečicím papíře. Byly opravdu dobré a i měkké.

 


2x

Hodí se na sucho do trouby tak na 15 min., doporučji naříznout, když to nejde tak až se trochu zahřejí. pak se dají jíst oloupané na slano nebo sladko nebo jen tak anebo vydlabané přidat do různých krémů.

 


1x

Kaštany mám radši syrové a studené, prostě tak, jak jsou. Ale v posledních letech mi už tolik nechutnají.

Vrchol lenosti je dát jich pár do mikrotenoveho pytlíku a nechat je v mikrovlnce až bouchnou. Nejlepší byly ale pečené na rozpálených plátech kamen. Tlustá kůra se sloupla nožem a tenká hořká se na plátu opékala tak dlouho dokud nešla připečená lehko dolu.
.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]