Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jasná páka..
1.
osmažíš cibuli
(přidáš např. šunku nebo kuřecí maso) osmažíš společně
přidáš rajčatový protlak, sůl, pepř, italské bylinky nebo něco podobného. Můžeš přilít trochu vody a chvilku podusíš
za 10 minut hotovo
2. smetanové špagety se zeleninou
do pánve dáš nejdřív mrkev nakrájenou na tenké plátky, protože je nejtvrdší. Osmahneš a přidáš na kostky nakrájenou cuketu. Jakmile to trochu změkně můžeš přidat cibuli, popřípadě maso. To vše zaliješ smetanou na vaření. Osolíš, protože mrkev a smetana je sladká. Přidáš pepř atd, chvíli podusíš a je hotovo. Vynikající a rychlá věc
Tak v italských těstovinách se protlak nepoužívá (protlak se musí vařit je to syrové).
Dejte si spaghetti aglio, olio, peperoncino.
Uvař špagety a mezitím si na pánvičce udělej olej ( olivový extra vergine) feferonku a česnek na nudličky POZOr je v mžiku udělané, nenechat zčernat a na to scezené špagety nastrouhat sýr ( nej padano nebo parmigiano) nahoru zamíchat nebo kdo dokáže prohazovat opepřit čerstvou pertželkou plochou a natrhanou rukou,žádný kov) a mňamky
VTesku mají tvrdé trojúhelníky těchto italských sýrů,jsou za 100 cca,ale může být i český pokud nejste fajnšmekr italských těstovin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.