Nejste přihlášen/a.
Ahoj když podávám nějaké jídlo, tak je taky vhodné podávat i nějaké pití, nemyslím alkohol, ale myslím obecně. Otázka je, jaké pití k jakému jídlu se hodí. Třeba k těžkým mastným tučným jídlům je vhodné podávat odvar z majoránky, ale co ostatní jídla? Co třeba k těstovinám, nebo k vařeným bramborám, aby to chutově ladilo a pomohlo trávení?
Tak obecně.Obtížnost trávení se hlavně zmenšuje podáním sklenky vody nejméně 15min. před jídlem.Vyplaví se tím většina toxických látek nalézajících se v organismu, především z ledvin, jater a ze střev.Během jídla, by se měly podávat teplé tekutiny, jsou pro trávení mnohem vhodnější.Tekutiny s ledem se můžou v průběhu jídla stát obzvláště problematické obzvláště pro ty, kdo mají s trávením potíže.Jinak co by chutově ladilo? Jak se říká, každý podle svého gusta.Nemyslím si, že nealkoholické tekutiny nějak ovlivní požitek z jídla. Hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.