Nejste přihlášen/a.
Ahojky všichni vespolek. Mám otázku pro všechny - jakým způsobem se upravuje krůtí rolka mražená? Manžel měl za úkol koupit rolku uzenou, ale donesl již výše zmíněnou krůtí rolku hluboce mraženou. U uzené rolky jsem měla představu, že ji uvařím a pak za studena nakrájím na obložené talíře. Ale u této nevím, jakým způsobem s ní mám naložit. Zda uvařit v celku, nebo upéct, nebo jakým způsobem ji zpracovat. Poradíte někdo? Díky předem za pomoc.
Já jí peču v troubě v celku stejně jako jiné maso, jen jí den předem naložím do marinády, má pak skvělou chut.
Jelikož mám rád česnek, tak použivám buď polotovar z pytlíku - vyrábí ho např. firma Knorr, nebo si udělám svojí - třený nebo granulovaný česnek, sůl, mletý kmín, mletá paprika, pepř, trocha Maggi a olej, vše podle chuti a oka. To vše po marinaci dám do pekáčku, podleju vodou a peču. A nemusí se to marinovat celý den, někdy to dělám i hned a je to jedlý. Myslím, že tady se fantazii meze nekladou. Dobrou chut
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.