Nejste přihlášen/a.
Už ted vím že nesníme všechny řízky z kapra,trochu jsem se přepočítala(jako každý rok) Neznáte recept na jejích další použití...už jsou nasmažené.Někde jsem zaslechla že se daji udělat pečenače, ale jak na to aby to opravdu bylo k jídlu? Díky.
Kdysi se mi to také stalo, že zbyly nasmažené kapří řízky a udělala jsem pečenáče ,ale nechutnali nám .
Byl to lák jako na okurky - nechali jsme je uležet asi týden - ale fakt je lepší je sníst studené , než je nakládat.
Asi nejsem ten pravý gurmán.
Taky máme ještě 2 kousky kapra v lednici - manžel se do nich dneska pustí.
Vždycky jich nechám napéct víc a pojídám je celé svátky studené se salátem 3x denně. Super pochutnání. Těším se na to celej rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.