Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chystám se pronajmout stánek na vánočních trzích.
Moc rád bych zákazníkům nabídl zajímavé občerstvení které, nenajdou u každého třetího stánku.
Napadá vás co vám na loňských trzích chybělo za občerstvení ( krom alkoholu) a nač by jste se rádi vrátili?
Co vám chutná nejvíce?
Těším se a děkuju za vaše reakce.
Určitě se u stánku setkáme a vy dostanete porci zdarma
Napadl mě kuba, je dobře porcovatelný a málokdo ho už dělá doma, možná by ho spousta lidí ráda ochutnala, at už z nostalgie, nebo ze zvědavosti (ti, co ho neznají).
Lákavě mi zní nějaká doopravdy vroucí podstivá polévka, celkem jedno jaká, s dobrým chlebem, ta by mě ais na trhu vážně potěšila.
Jinak na trzích u sousedů, třeba v Drážďanech, mají spoustu teplých sladkostí (i "slaností"), které u nás vůbec nejso, nevěděli jsme, co si vybrat, možná by stálo za to zajet někam za hranice nabrat inspiraci.
A zmiňované pečené brambory znějí taky super.
doplněno 06.11.12 13:39:Jinak je asi důležité, kolik dalších stánků s občerstvením na trhu bude - pokud tam budete sami, lidé budou chtít to, na co si navykli, svařáky, trdelníky, atd. Pokud jde o větší trh a stánků s občerstvením bude více, vsadila bych na něco úplně jiného, než mají ti ostatní.
A mimochodem, čím víc o tom přemýšlím, tim jako lepší nápad se mi jeví ta polévka, nejsem si jistá, že ěbžně na trzích bývá, přitom zahřát je to, co všichni potřebujeme
Pečená jablka s medem a ořechy zahřejí a voní na dálku,polévka je super nápad.Taková dobrá rybí,ale tu moc lidi nemusí,spíš zabijačková prdelačka.Malinkaté vánočky a k tomu svařák nebo sakuru.Chlupáče se zelím a uzeným.aby bylo něco kyselého.
doplněno 06.11.12 01:53:Slané koláčky různě plněné,nebo zelňáky či řepánky.
Předvánoční trhy musí vonět po zázvoru a skořici a jiném "vánočním" koření.
Představuji si horký punč nebo svařák a k tomu teplý jablečný štrúdl, s rozinkami a ořechy, s vůní másla a skořice.
Jak už tu bylo řečeno, pečené kaštany. Kdysi, tak před 100 lety patřily k pražskému koloritu zachumlané babky s pojízdnými kamínky, které pekly kaštany a sypaly je kolemjdoucím do kornoutu. Studené ruce se prima zahřály. Já si podzim bez pečených kaštanů nedovedu ani představit. Za malý peníz si jich tašku nasbírám v oboře a pak peču a peču...To je nějaká dobrota.
Jednou jsem si na předvánočních trzích dala ořez z pečené vepřové kýty a mohu říci, že ani to nebyla marná investice.
Inu, každý rád něco jiného. Jaga.
doplněno 06.11.12 10:17:A voňavý teplý trdelník jistě taky nikoho neurazí. Je to dobrůtka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.