Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám takový dotaz.Vařil jsem guláš cca 10kg masa a jak jsem dával papriku tak jsem si nevšimnul že to je palivá.Guláš je těd extrém.Dá se to nečím srazit ta palivost?Brambora nepomohla.Děkuji
Pajin, pálivost bramborou nesrazíte, brambora sráží slanost. Také radím doředit vodou a zpětně zahustit (moukou, rozmix. cibulí)... Nebo podávat s veeeelkým krajícem chleba
Deset kg masa, to je dost velká dávka guláše. Moje řešení bylo následující. 5 litrů guláše, bylo nepoživatelné, dala jsem tam uzenou Harisu, jen jsem jí dala dvakrát. Vyřešila jsem to jednoduše. Udělala nový guláš. Ten ohnivý gulášek jsem rozdělila do kelímku od jogurtu a dala do mrazáku. Gulášová polévka, guláš, vždy jsem použila jeden kelímek na dochucení. Nikdo si nestěžoval o maso jsem nepřišla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.