Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Párek - vařící voda nebo mikrovlná trouba?

Od: diatrex odpovědí: 16 změna:

Brý den, jaký je rozdíl, když se párek uvaří ve vodě, nebo ohřeje v mikrovlnce?

 

 

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

Ano je,

již nikdy v mikrovlnce, lépe ve vodě, přesněji v páře...(málo vody)

 


0x

V mikrovlce to je je hnus velebnosti. Nepomůže ani když se ohřívá na malý výkon delší dobu. Alke ani se nesmí ohřívat dva párky v pěti litrech vody.

Já si dělám párky v mikrovlnce. Ale před tím než je tam dám,resp.talíř např.s třemi párky,tak je nejdříve namočím ve vodě. (to je z důvodu aby nevyschly) Ohřívám je na plný výkon cca 1minutu.

Potom je musím ale rychle sníst,jelikož rychle vychladnou.

 


0x

Máte doma pařáček na knedlíky? Párečky, nebo klobásky se dají na pařáček, přikryjí pokličkou a mírně se pustí. Chce to pěkně pomaloučku, zůstanou pěkně štavnatý.

doplněno 26.10.11 21:33:

Mikrovlnka, to je taková ždímačka, tak chutná párek, který z ní vypadne. Je to nouzovka.

viky, jste mistr, chválím...a pokud jsou ty párečky opravdu párečky z masa, to bud žrádlo...

 

pt®

0x

Je to rozdíl na chuti. Z mikrovlnky jsou i tužší. Myslím, že je nejlepší, když se převaří ve vodě. - stařenka

stribrnak*

páreček at už hnusný nebo hnusnější co u lze koupit,je opravdu nej v tej vodě,nebo zkus na pánev trošku oleje a pak opéci,,jinak párky raději nekonzumovat, s tou kvalitoun je to na štíru,

zakus*

Prodává se to co chce zákazník (cana.) Uzenina od regionálního menčího řezníka k nezaplacení.

Dá se použít i varianta párek do vody a ohřát v mikrovlnce. Rychlejší než na sklokeramice.

Pro Zakuse: 1/ souhlasím s tím, že uzenina od menšího řezníka je daleko lepší, než ta z nějakého velikého masokombinátu.

2/ Nesouhlasím s tím, že se prodává, co chce zákazník. Tady je příklad. V sousední vsi nově otevřeli prodejnu maso-uzeniny. Berou od menšího řezníka, uzenina je vcelku dobrá. Ale jemné párky jsou takové bláto, jako jinde. Pak jsem jednou poslala manžela, přivezl odtamtud jemné párky, že jsem takové ještě nejedla: samé maso, štávička, velice churné. křupavé a lahodné. Moc jsem se divila, jak se najednou zlepšili. Když jsem tam zašla příště, žádala jsem je zase. A víte, co mi řekli? Při expedici zboží někdo udělal chybu a místo jemných jim poslal takzvané učňovské párky. Jsou daleko daleko lepší, ale i dražší. No a protože v prodejně tím pádem jemné neměli, museli prodat ty učňovské za cenu jemných, i když na tom tratili. Když jsem jim řekla, at ty učňovské tedy berou klidně dál, že si za kvalitu rádi připlatíme, jen když bude uzenina chutná, řekli mi, že to nejde, že jim ty učňovské nechtějí vozit, prý to byla opravdu jen nechtěná záměna. Nevím, kam ty prominentní párky jsou určeny, že by do parlamentu? Přece když zákazník chce a zaplatí, měli by mu vyhovět. A tak mi jen tečou sliny, když si na ně vzpomenu. A nikde jsem se přitom už neviděla.

Jak vidíte, může zákazník stokrát chtít a není mu to nic platné. Stejně to nedostane!Jaga.

 

dzordz*

0x

V mikrovlnce to je míň práce :D

Jinak znám docela dost lidí, který je jedí studený. Taky jsem je tak párkrát pozřel, když nebylo jak ohřát, a kupodivu nebyly až tak špatný, jak bych očekával. Holt když je hlad..

Tak tak, když je hlad, je dobrej i studenej řízek!

 


0x

Vyzkoušej, ochutnej a rozdíl zcela jistě poznáš sám.

 

 


0x

Nejrychlejší je přímý ohřev elektrickým proudem. Trvá několik vteřin. Doporučuje se zuhelnatělé konce odříznout. Na párek samozřejmě během ohřevu nesaháme, hrozí akutní nebezpečí ůrazu.

Nedoporučuje 10 z 9 inspektorů bezpečnosti

doplněno 27.10.11 09:31:

Jo a je dobré před ohřevem párek propíchat vidličkou. Jinak může explodovat (to ostatně v mikrovlnce taky).

Potvrzuji, takhle jsme na vojně ohřívali liberečáky, vteřinová záležitost. A pak ještě ohřívali vodu ponorákem ze dvou příborových nožů. Přežili jsme.

 

dolis72*

0x

párek do mikrotenového sáčku a pak ohřát v mikrovlnce...chutnější než uvařený ve vodě

 

jabraka*

0x

Jako dolis:

Párek ,volně ložený v mikrovlnce ,má tendenci explodovat.Proto je dobré tomu předejít propícháným vidličkou a rozhodně dát do sáčku, nebo plastové krabičky.

JABRAKA

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]