Nejste přihlášen/a.
Máte doma zelené tvrdé hrušky, jablka červené, ale kyselé? :D
Dejte je do svojí malé dozrávárny a za tři dny budou štavnaté a dobroučké. Jak získáte zadarmo dozrávárnu? V Globusu, nebo v Makru si jistě kupujete občas zákusky, které jsou balené v uzavřené krabičce.
Zjistila jsem, že když do krabičky uzavřu ovoce, přidám ustřižený kelímek od kapučína s trochou vody a nechám v místnosti dva až tři dny, ovoce změkne a je štavnaté. Krabičky jistě někde máte doma.
Dobrou chut přeje Viky
doplněno 07.10.11 17:37:To je jenom rada, netušila jsem, kam ji dát, tak se omlouvám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.