Nejste přihlášen/a.
prosim o radu moji znami maji nakladaci marinadu jenze mi nechteji rict navod bohuzel potiraji tim jak kure tak parky jenze jak je opecou tak je v nalevu jeste vykoupou a podavaji jsou vynikajici je to domaci marinada ja je taky mam vyborne jenze zaklad je olej a to si myslim ze bysme nestihaly toaletu poradite pratele jestli to nejak nechaji projit varem nevim to si asi myslim dekuji tabornici za radu hezky vecer
No, pokud namáčejí opečené maso v té samé marinádě, kterou potírali maso, hlavně to drůbeží, tak si říkají o střevní potíže. Jaká je jejich pravděpodobnost nevím. Vím ale, že například řezníci, pokud porcují drůbeží, musejí mít v bourárně za krámem dva různé špalky. Jinak je "vykostí" hygiena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.