Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Chtěl bych se zeptat na nějakou dobrou marinádu, kterou můžete posoudit jestli je dobrá nebo ne dle vlastní zkušenosti a jestli je pálivá či slanná prostě jakou má příchut a na jaky typ grlovací pochoutky je. Za recepty a rady přdem děkuji.
No pravda není to snad přímo marináda, ale ke grilování u nás nemůže chybět thajská sladká čili omáčka. Tu prostě milujeme. Jednou ji přivezl švagr přímo z Thajska a od té doby nesmí chybět. Bohudík je dnes k sehnání i u nás. Původně to byla 0,5 l lahev pak už 1 l a des to kupujeme v 5 l kanistru.
no tak špičkový jsou žebra na grilu,ale s masem,může se použít i krkovice,dávám drc. kmín nebo celý,sůl,ml.paprika.pepř.s.česnek,trošku cukru.hořčičné semínko,maso ve směsi vyválím, a nechám aspon 4hodky odpočinout,je možno pokpak sojovkou nebo worchesterem,pak griluji na dřevě bez kůry hodinku pomaloučku,žádný dřevěný uhlí,maso dostane mnohem přirozenější vůni,hotový pokapu směsí z hořčice,soli a jabl,octa a pak to pivo po jídle chutná nejlépe
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.