Nejste přihlášen/a.
Ahoj kuchařinky.
Dostal jsem víc pstruhů asi tak na sváteční oběd.Jaký dobrý recept by jste mi doporučili na tyto rybičky?
Sice pozdě, ale tak se mi sběhly sliny, že to musím napsat. Tito dravci + candát, štika, okoun, to je kvalita veliká a je hřích ji kazit kořením. Máslo, sůl a kmín, aby vynikla chut masa, to je vše. A citronem po jídle otřít ruce.
doplněno 29.11.10 15:26:Jo a buď na pánev nebo do hodně rozehřáté trouby. Nevysušit!
Není pozdě babko.
Klasikou a základem nikdy nic nezkazíme.Přesto všem dík.Nechám si ty potvůrky k Ježíšku nmísto kapra.Já myslel něco jinýho,ale klasika vždy potěší.
No, nevím, jestli obalit a nasmažit k bramborovému salátu, je to to pravé ořechové. Ani smažení, ani salát ke pstruhovi NE! Ani omylem! Byl by to hřích a veliké barbarství. To by tu fajnovou chut úplně pohřbilo. Možná tak ještě na Štědrý den na oběd, s bramborkem a kompotkem nebo salátkem. :D
Pstruha nechat v celku i s hlavou, rozložený vnitřek potřít sardelovým máslem,položit na to šunku a tím rozevřeným dát na pekáček ( obrácené T ).Zvrchu ještě posolit a posypat drceným kmínem a na másle upéct.Když se peče ve skleněném pekáčku, lze na něm i podávat na stůl.(Detaily jako vykucha a očistit snad psát není nutno)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.