Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Vlasové nudle a strojek na nudle

Od: zuhud® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

jdu si za vámi pro radu a hlavně zkušenosti. Máme hrozně rádi vlasové nudle. Uvažuji koupit tento strojek oriongroup.cz/... ( jiný na tak tenké nudle jsem nenašla )

Vlasové nudle jsou max. 1 mm chtěla jsem se zeptat - nepoužíváte někdo ten strojek? Jsou z něj opravdu nudle tenké? Vlasové? Vydrží ten strojek? Jaké strojky používáte vy?

Kdysi jsem sehnala tyto nudle avelopa.cz/..., jenže v obchodě je už neberou - měli je jenom na zkoušku

Moc díky za rady a názory. ( omlouvám se za tak moc otázek )

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


1x

V kuchyni se moc nevyznám, ale nezapomenu jak babička dělala nudle, vyválela těsto, pak byly placky těsta po celý kuchyni i obýváku, po chvilce je nakrájela na asi 5 cm pásky, ty naskládala na sebe a ručně krájela. Nudle byly opravdu uzoučký.

Podobný strojek měla, ale použila pouze jednou, neb nudle byly na její vkus moc široký.

 

ahasver4*

0x

Tak tak...Mám stejný strojek,zn.manželka...A dělá je stejným postupem jako je výše.Žádný strojek tak dobré nudle nevytvoří.Vaření je umění...

 

1jara*

0x

Dobrý večer, maminka krájela nudle ručně, jednou ji táta koupil strojek stéjný jako ve vašem prvním odkazu. Taky ho použila jen jednou, není nad krájené nudle ručně. Nudle na šunkofleky krájela sedm mm široké to byla bašta. Když se nudle dobře usuší vydrží dlouhou dobu.

 


0x

Kdysi jsem strojek na nudle měla. Domácí nudle, to je veliká dobrota. Ale narazila jsem na problém. Placky musely být vysušené naprosto přesně akorát. Nemohla jsem to zaboha trefit, protože je z bochánků nevyválíte současně, takže každá byla trochu jinak uschlá. Když byly moc, ve strojku se drobily. Když byly málo, ve strojku se slepily. Po několika pokusech mě to tak dožralo, že jsem ten krám zabírající akorát místo vyhodila.

 

narf

0x

Jiný strojek:

panvicky.cz/...

Ale co se týče dosažitelné vlasovosti, nevím. Myslím že budou vždycky tlustší než kupovaná klasika. Nejtenší jsem zatím asi sehnala u asiatů rýžové, i ty bez vaření.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]