Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
rád bych se zeptal místních kuchařů a kuchařek, zdali někdo neobjevil tajemství omáček připravovaných v asijských, popřípadě čínských bistrech? Konkrétně se mi jedná o jejich typickou sladko-slanou, skoro černou, omáčku, kterou podávají prakticky ke všemu - nejtypičtěji ale ke směsi masa, zeleniny s bambusem a houbami dělané na woku s rýží anebo skleněnými nudlemi na styl číny Ta chut je prostě úžasná a ač se snažím sebevíc, nemohu dosáhnout přesné chuti ani té jejich lesklé konzistence Už fakt nevím co tam dát Vaření mám rád a moc bych si přál, abych na tuhle dobrotu nemusel vždy vyrážet do bistra
Poradí někdo?
Díky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.