Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Asijská omáčka - jak jí dělají?

Od: kuchtik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,

rád bych se zeptal místních kuchařů a kuchařek, zdali někdo neobjevil tajemství omáček připravovaných v asijských, popřípadě čínských bistrech? Konkrétně se mi jedná o jejich typickou sladko-slanou, skoro černou, omáčku, kterou podávají prakticky ke všemu - nejtypičtěji ale ke směsi masa, zeleniny s bambusem a houbami dělané na woku s rýží anebo skleněnými nudlemi na styl číny Ta chut je prostě úžasná a ač se snažím sebevíc, nemohu dosáhnout přesné chuti ani té jejich lesklé konzistence Už fakt nevím co tam dát Vaření mám rád a moc bych si přál, abych na tuhle dobrotu nemusel vždy vyrážet do bistra

Poradí někdo?

Díky!

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

Myslím,že by se mohlo jednat o Manis Ketjap,at už čistý nebo v základu omáčky.

 

askmenow*

0x

možná ústřicová omáčka?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]