Nejste přihlášen/a.
Proč se dává sůl i do sladkých jídel? Např. do těst na buchty apod.
Díky.
Výsledná chut se skládá z několika málo základních chutí, ta slaná je asi nejdůležitější, aby to bylo jedlé. Já třeba nechápu princip některých omáček, které se musí dosladit, aby měly ten správný výsledný šmak a přitom se do nich kvůli kyselosti dává ocet, ale mé chutové buňky hlásí, že je to tak správně!
Hope, ten ocet se dává nejen kvůli kyselosti ale taky kvůli vůni. Stejně jako např pepř. Kromě toho že je ostrý tak nádherně voní. To jen tak na doplnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.