Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, podařilo se mi bohužel přesoli jogurtovou marinádu, do které jsem dala marinovat vepřové řízky z kotlety. Ty mám v plánu obalit ve strouhance a osmažit jako řízek. Nevíte někdo co s tím? piště prosím své rady. Díky
Já myslím, že by to nemuselo vůbec vadit. Když solíte maso třeba směsí "křehká sůl" a necháte stát v lednici, tak maso také není přesolené. Maso byste před samotným obalováním solila standardní solí tak jako tak. Jestli máte obavy, tak prostě jeden plátek vemte a osmažte jej bez obalu. Pokud se vám to bude zdát moc slané, tak bych to pak asi dala péci spolu s bramborami .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.