Nejste přihlášen/a.
Jak nejlepe označovat potraviny do mrazaku pokud je ukládám do sáčku .Nalepovaci štitky padaji.Děkuji
Jelikož již dlouhé roky dávám do mrazáku celou zabíjačku, dělám to následovně. Maso na řízky-červený sáček, maso na štávu modrý sáček...a tak dále žlutý, bílý, zelený. Uzené má vlastní šuplík, tlačenka a jitrnice rovněž. Na dveřích mrazáku mám nalepené co který sáček podle barvy je. Polepky odpadávyly, fix nebyl k přečtení, takle nemám problém. Maso na řízky ještě každé proložím mikrotenem a pak snadno oddělám jen tolik kusů kolik potřebuju.
Raději do mrazáku nic nedávat... Potraviny strčené do mrazáku ztrácejí na kvalitě a to velmi. Nejsem zastáncem mrazáků, odsuzuji je, a nic tímto způsobem neuchovávám.
Ale k dotazu, naši k tomu doma přiřazovali barevné bavlnky kterými pytlíky zavazovali... A podle barvy věděli co v sáčku je...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.