Nejste přihlášen/a.
Sonyo, našla jsem dobrý návod na zavařování hub do slaného nálevu.
toprecepty.cz/... Já sama jsem toto nezkoušela, pouze jsem zavařovala do kyselého nálevu. Je fakt, že se dají použít pouze jako příloha, ale jinak jsou skvělé. Třeba i ve směsi se zeleninou. Já raději dávám přebytky do mrazáku. Předtím je chviličku povařím v mírně slané vodě s troškou kyseliny citronové. Houby si tak zachovají barevnost. Poté propláchnu a uložím do mrazáku. Jsou jak čerstvé.
doplněno 06.08.11 20:58:Ještě jsem našla pár rad: receptyonline.cz/...
Tam se také hovoří o přidání kyseliny citronové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.