Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Zavařování hub ve slaném nálevu

Od: sonya* odpovědí: 2 změna:

má s tím někdo zkušenosti, předem děkuji. Mám pravé hřiby a kuřátka.

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

lidka*

2x

Sonyo, našla jsem dobrý návod na zavařování hub do slaného nálevu.

toprecepty.cz/... Já sama jsem toto nezkoušela, pouze jsem zavařovala do kyselého nálevu. Je fakt, že se dají použít pouze jako příloha, ale jinak jsou skvělé. Třeba i ve směsi se zeleninou. Já raději dávám přebytky do mrazáku. Předtím je chviličku povařím v mírně slané vodě s troškou kyseliny citronové. Houby si tak zachovají barevnost. Poté propláchnu a uložím do mrazáku. Jsou jak čerstvé.

doplněno 06.08.11 20:58:

Ještě jsem našla pár rad: receptyonline.cz/...

Tam se také hovoří o přidání kyseliny citronové.

sonya*

Lidko, děkuji, už vařím.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]