Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Krém do cukroví

Od: atrama® odpovědí: 2 změna:

Prosím všechny zkušené kuchařinky, či cukrářky o recept na krém do cukroví, který vydrží a nekazí se při 16 -19 stupních. Mám své recepty na vánoce, ale to je chladno, ale teď v létě čím plnit, aby to vydrželo 3 -4 dny, a nezkyslo to, a moc neteklo. Do lednice to uložit nejde, jen do sklepa, ale tam teď v létě moc chladno také není. Můžete radit i polevy, děkuji. Budu péct cukroví na svatbu, spíš sušší, ale něco chci dělat také s krémem. Děkuji za všechny rady, využiji je určitě i jindy...

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

slonbonjohn*

0x

Aby to nekysalo a nežluklo, tak by tam neměla být asi šlehačka, vejce apod. Určitě by nevadila taková Nutela, tuším, že by vydržel i pudinkový krém a bývaly k sehnání práškové polotovary typu Maizena. Dnes toho bude asi vícero, ale s tím nemám zkušenost. A pokud v tom bude kapka alkoholu, tak by to mohlo zvýšit trvanlivost.

 

lidus*

0x

Maminka dělá vařený krém, šlehá asi půl hodiny - nejpozděj do týdne tam jedu, seženu recept a napíši na vnitřní poštu. Na svatbu peče korpusy a plní až zdobí jako poslední. Ovšem vdávat se v letních měsících máme zakázané!

doplněno 13.07.11 11:28:

Už máte v poště.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]