Nejste přihlášen/a.
Prosím všechny zkušené kuchařinky, či cukrářky o recept na krém do cukroví, který vydrží a nekazí se při 16 -19 stupních. Mám své recepty na vánoce, ale to je chladno, ale teď v létě čím plnit, aby to vydrželo 3 -4 dny, a nezkyslo to, a moc neteklo. Do lednice to uložit nejde, jen do sklepa, ale tam teď v létě moc chladno také není. Můžete radit i polevy, děkuji. Budu péct cukroví na svatbu, spíš sušší, ale něco chci dělat také s krémem. Děkuji za všechny rady, využiji je určitě i jindy...
Aby to nekysalo a nežluklo, tak by tam neměla být asi šlehačka, vejce apod. Určitě by nevadila taková Nutela, tuším, že by vydržel i pudinkový krém a bývaly k sehnání práškové polotovary typu Maizena. Dnes toho bude asi vícero, ale s tím nemám zkušenost. A pokud v tom bude kapka alkoholu, tak by to mohlo zvýšit trvanlivost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.