Nejste přihlášen/a.
Že je čerstvé lepší je jisté,ale holt se nesní všechno a tak vynalezli mrazák.Někdo také vymyslel že něco vydrží při -20°c dlouho,nebo víc než dlouho.Každopádně se to nezkazí.Jen je to míň jedlé.Když to po rozpuštění neodleze samo ze stolu, dá se to jíst.Jsou na to nějaké doporučené lhůty,ale...
Loni se Tátovi povedlo vytáhnout z mražáku v říjnu rybu (kapra) zamraženou od Vánoc a byla naproto nepoživatelná. Nevěděli jsme to, dokud jsme do ní nekousli. Ale ten rybí tuk to prostě fakt nevydržel. U ostatního masa to podle mě nehrozí, ale ryby možná tak trvanlivé nejsou. Je taky možné, že mrazí "na málo" - má v mrazáku myslím kolem -20. Mně se to zdá dost, ale možná že na tu rybu to prostě nestačilo... Před Vánoci rodiče běžně rybu zmražují tak na 3 týdny a chtná v pohodě, ale tohle už nešlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.