Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Obalované file - rozmrazit?

Od: maryska odpovědí: 3 změna:

ahoj,mám zmražené file-kostky.Chci je usmažit.Obalovat a smažit nerozmražené nebo nechat rozmrazit?Díky Maru

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

patronka*

3x

Nerozmrazovat před obalováním a smažením, byla by z toho neobalitelná kaše.

doplněno 28.01.11 10:01:

Pro odstranění zápachu rybiny potírám rybí maso citronovou štávou a to nejen u filé. Rozmrazit bych si netroufla, mnoho výrobkůl prodávaných jako filé, jsou zmrazené a vytvarované kousky, které by se mohly rozpadnout. Snad jedině takové ty nepravidelné podlouhlé kusy jsou v celku.

marenka*

Patronko, právě z toho důvodu kupuju jenom kostky od Nowaco. Jsou sice pěkně drahé, ale ani nezapáchají, vody z nich moc nevyteče a drží pohromadě. Jo a jsou bez kostí.

Jednou jsem koupila levnější a to byl děs běs.

 

marenka*

3x

Já je rozmražuji, omyju v soli (zápach rybiny), pak osuším a obalím. Jednou jsem je dělala zmražené, nehorázně mi to na pánvi prskalo a veprostřed bylo nedodělané.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]