Nejste přihlášen/a.
ahoj,mám zmražené file-kostky.Chci je usmažit.Obalovat a smažit nerozmražené nebo nechat rozmrazit?Díky Maru
Nerozmrazovat před obalováním a smažením, byla by z toho neobalitelná kaše.
doplněno 28.01.11 10:01:Pro odstranění zápachu rybiny potírám rybí maso citronovou štávou a to nejen u filé. Rozmrazit bych si netroufla, mnoho výrobkůl prodávaných jako filé, jsou zmrazené a vytvarované kousky, které by se mohly rozpadnout. Snad jedině takové ty nepravidelné podlouhlé kusy jsou v celku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.