Nejste přihlášen/a.
když se do sklenice doma naloží 15 hermelínů...nevíte při jakých podmínkách se má skladovat a jak dlouho aby se uležel a byl dobrej?
Zde jsou velice dobré recepty na nakládaný hermelín. Je vidět, že autor stránek ví o čem píše:
Samozřejmě záleží i na kvalitě sýra a jeho zralosti. Uložte je do lednice a nebo ještě lépe do sklepa. Alespoň nebude tak na očích. Jinak do uzavíratelné nádoby - skleněné nebo plastové. Tak at se dílo podaří!
Měla jsem tu kdysi dotaz také na nakl.hermelín. Dělám ho často a dávám do lednice. Krájím ho napůl a na trojúhelníčky, uleží se brzo, po 5 dnech ho začnem jíst. Když ho sníme, použiji ten olej s kořením na další dávku. Někdy to použiju i na jednohubky, kousek rohlíku, na to salám, hermelín a olivu, či kápii. Je to obměna k pivu, či vínu. Zkusila jsem i olivový olej, ale nám víc chutná ze slunečnicového. Tak dobrou chut.
Bohate staci ponehat nalozene hermeliny 5 dnu v chladu a temnu, takze treba ve sklepe nebo ve skrini. Pokud chces, aby hermeliny vydrzely co nejdele, dej sklenici do lednice. Vice info a mnoho receptu naleznes na nakladany-hermelin.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.