Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Konfitování masa

Od: bianca® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s konfitováním masa, např. bůčku? Pokud ano, můžete napsat postup? díky

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

Ještě jsem to nezkoušel, ale našel jsem tento videopostup. Třeba Vám pomůže...

www.publictv.cz/c/...

 

dd*

0x

konfitovaná kachna: olivovakucharka.webgarden/...

 

lidka*

0x

Tak jsem se opět poučila o něčem novém v kuchyňské úpravě masa. Nejvíc se mi líbil tento článek, tak ho také ještě přidávám. Už jsem slyšela o pomalém několikahodinovém pečení masa při nížší teplotě, ale zatím mne to nezlákalo. U vaření jsem dosti konzervativní.

pod-poklickou.gastronews./...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]