Nejste přihlášen/a.
Naši kluci si dělají svačinky sami. Večer a na noc dají do lednice. Ve špitále dostáváme hodně obložené bagety, také z lednice. Vozí je v chlaďáku z Jižní Moravy a cca den v lednici jsou. Ještě stížnost nebyla. Nic se nemrazí. Myslím, že mrazák je naprosto zbytečný, protože krystaly ledu z vlhkosti rostou pomalu a maso zbytečně změní strukruru. Jen si to ale myslím, netvrdím.
Jednou jsem dala zbytek nakrájené šunky do mrazáku, po vytažení byla plná vody a vyhodila jsem ji. Nevím jak by vypadal plátek v rohlíku s máslem.
Ja bych spis dala do mrazaku chleba s maslem a salamem, sunku bych nemrazila, ta je plna vody.
Anebo zmrazit chleba s maslem a salam dat jen do lednicky. Popr. nahradit salam syrem.
Pokud jsou to jenom svaciny na prechodnou dobu vasi nepritomnosti, volila bych treba male palacinky z lednice, nebo koupit plnene croissanty, plnene buchticky nebo neco podobneho.
Ten mrazeny rohlik asi pak moc chutny nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.