Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Mražení svačiny

Od: libor007® odpovědí: 8 změna:
Přátelé, chystáme svačiny - ze zmrazeného pečiva. Je tak vždy čerstvé, odebíráme rohlík či krajíce. Prý se ale dá zmrazit celá svačina. Dokážu si např chleba, mádlo šunku představit. Máte někdo zkušenost? (Ne)vhodné kombinace? Jde nám o svačinky pro děcka na pár dnů dopředu. Ne za každou cenu a ne dlouhodobé skladování...

 

 

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x

Naši kluci si dělají svačinky sami. Večer a na noc dají do lednice. Ve špitále dostáváme hodně obložené bagety, také z lednice. Vozí je v chlaďáku z Jižní Moravy a cca den v lednici jsou. Ještě stížnost nebyla. Nic se nemrazí. Myslím, že mrazák je naprosto zbytečný, protože krystaly ledu z vlhkosti rostou pomalu a maso zbytečně změní strukruru. Jen si to ale myslím, netvrdím.

 


0x
Tak řekl bych že to jde.
V práci jsem měli rozbitou ledničku, místo chlazení mrazila.
No a když si tam člověk dál svačinu, tak ji musel před jídlem nechat rozmrazit a pak byla k jídlu.
Mluvím o rohlíku (chlebu) se salámem atd...,
No a asi bych tam nedal ovoce a některé druhy zeleniny.

 

nov

0x

Jednou jsem dala zbytek nakrájené šunky do mrazáku, po vytažení byla plná vody a vyhodila jsem ji. Nevím jak by vypadal plátek v rohlíku s máslem.

bramburka

Ja bych spis dala do mrazaku chleba s maslem a salamem, sunku bych nemrazila, ta je plna vody.
Anebo zmrazit chleba s maslem a salam dat jen do lednicky. Popr. nahradit salam syrem.

bramburka

Pokud jsou to jenom svaciny na prechodnou dobu vasi nepritomnosti, volila bych treba male palacinky z lednice, nebo koupit plnene croissanty, plnene buchticky nebo neco podobneho.
Ten mrazeny rohlik asi pak moc chutny nebude.


Jde o nouzovku jednou za čas. Rozhodně ne několikrát týdně. Svačiny se dají vymyslet různé, ale nemůžou mít pokaždé buchtu...

 

km

0x
"chystáme svačiny - ze zmrazeného pečiva. Je tak vždy čerstvé," to bych tak uplne netvrdil, protoze zmrazene nerovna se cerstve. ale chapu jak to myslite.
me by to asi nechutnalo, preferuju proste "cerstvou svacinu"
jeste to mrazeni peciva obecne: delame to take a to mame obchod za rohem. ale urcite je lepsi nemrazit, pokud clovek zije v dochozi vzdalenosti do obchodu, tak proc mrazit. jina je to nekde na vesnici kde neni obchod. pecivo je treba mrazit za cerstva a nemit ho v mrazaku mesic, jinak je proste hnusny.

Pečivo ze supermarketu je druhý den hnusné, pokud tedy nekoupíte kváskový chleba za stovku. Mrazíme zásadně čerstvé hned z ranního nákupu. Odpolední nákup bych už nemrazil. Chleba nakrájený, odebíráme dle potřeby. Rohlíky i chleba chutnají, jako "dnešní". V mrazáku je to vždy max na týden, takže zcela bez vlivu na chut či mrazákovou pachut.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]